Blink Schoonmaak
BLINK_bedrijven_1

Reiningen van ramen

BLINK Schoonmaak is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen en onderhouden van allerhande glaspartijen, aan de binnen- en/of buitenzijde, voor zowel bedrijven als particulieren.

Ook het reinigen van veranda’s, zonnepanelen, dakgoten, rolluiken, gevels, plafonds, parkeerkelders, etc. … behoren tot ons takenpakket.

Onze medewerkers gaan, met de juiste producten en materialen, vakkundig te werk om uw glaspartijen geheel streeploos te laten schitteren! Dit alles gebeurt op de ambachtelijke wijze van de handwas om ook alle bijhorende omlijstingen en vensterbanken nauwkeurig te reinigen. Of het nu gaat om enkele ramen van een woning of een groot bedrijfspand, U mag ons steeds contacteren. Wij komen persoonlijk bij U langs voor een vrijblijvende offerte op maat!

Before After
500 +
Tevreden klanten
1000 +
Succesvolle opdrachten

Eenieder kan bij ons terecht voor eenmalige opdrachten of via een vaste periodiek. Telkens zal er een verzorgde en klantvriendelijke medewerker stipt langskomen die uw ramen op professionele wijze schoonmaakt! Veiligheid en aandacht voor uw materialen zijn voor ons vanzelfsprekend.  

Blink Schoonmaak is het bedrijf dat U dient aan te spreken als het écht proper moet zijn.

BLINK_5