Blink Schoonmaak

Reinigen van nieuwbouw of verbouwing

Bij de eerste reiniging na nieuwbouw komen wij als schoonmaak-team langs wanneer de bouwwerken in stadium van afwerking of afgewerkt zijn.

Wij leveren schoonmaak van ‘a tot z’ of men kan enkel opteren voor de eerste reiniging van de glaspartijen.

BLINK Schoonmaak is door zijn jarenlange ervaring de ideale partner als het gaat over het volledig schoonmaken van de werf. Onze goede organisatie en communicatie maken van ons de sterkste in ons vak!

Wij zorgen ervoor dat het project tot in de puntjes wordt afgewerkt, met oog voor detail. Een ‘schoon’ project wordt met BLINK Schoonmaak volledig onze zorg.

Before After BLINK_Reinigen_nieuwbouw_verbouw_2BLINK_Reinigen_nieuwbouw_verbouw_3
Before After BLINK_Reinigen_nieuwbouw_verbouw_5
BLINK_Reinigen_nieuwbouw_verbouw_1

Wat wordt er schoongemaakt?

01

De keuken

Deze wordt volledig gereinigd langs de binnen-en buitenzijde inclusief de schuiven. Het schoonmaken van de keuken betreft het stofvrij maken van alle oppervlakken alsook het reinigen met water en product. Kranen worden opgeblonken, eventuele wandbetegeling wordt gepoetst.

04

De ramen

Voor het reinigen van de ramen gaan wij vakkundig te werk. Alle eventuele resten van voegsel, bezetting, verf of lijmresten worden verwijderd. Zowel het glas, de vensterbanken als de omlijstingen worden schoongemaakt inclusief de omkasting bij het openen van de ramen.

02

De badkamer en/of aparte toilet

Het reinigen van de badkamer houdt in dat alle materialen stofvrij worden gemaakt en gereinigd met water en product. Het betreft het badkamermeubel, het bad of de douche, spiegels of glazen doucheramen, betegeling, kranen en lavabo’s, toilet.

05

De vloer

De vloeren worden door ons systematisch gereinigd. Allereerst wordt er gestofzuigd. Vervolgens worden de vloertegels geschuurd met een eenmansschuurmachine met behulp van water en product. Alle resten van voegsel, bezetting, verf of lijmresten worden daarbij vakkundig verwijdert. Daarna gaan wij de vloer herhaaldelijk spoelen om uiteindelijk na te dweilen. Eveneens de plinten worden schoongemaakt.

03

De berging

In de berging bevinden zich meestal de warmteketel, een lavabo die met water en product gereinigd worden en de technieken die stofvrij gemaakt worden.

06

Stopcontacten en radiatoren

De stopcontacten worden stofvrij gemaakt. De radiatoren worden afgestoft en met nat schoongemaakt.